Workshop Met Hart en Ziel

lake-123705_1920WAYAN00658_web-250x250

Een week heerlijk bij jezelf aankomen in een ontspannen omgeving in Noord Oost Frankrijk op slechts 650 km vanaf Utrecht. Van zondagmiddag 31/7 tot vrijdagmiddag 5/8 kan je genieten in B&B Colombotte van klankschalen, breathwalks, mindfulness en aandachtsgerichte oefeningen om tot rust te komen en te genieten van dat wat is.
Deze week wordt verzorgd door Natuurgericht Therapeut en Klankmasseur Ingrid Nijhuis en Enneagramkundige Lex Nijhuis. In deze week ontdek je ondermeer jouw enneagram type waardoor jij jezelf beter leert kennen, lopen we breathwalks (yoga wandelen), kan je genieten van een klankreis met klankschalen en gong en leer je oefeningen om te ontspannen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een individuele klankmassage te boeken bij Ingrid. Neem voor het volledige programma contact op.
In het programma zit voldoende vrije tijd opgenomen om zelf te gaan wandelen in de mooie omgeving of in het 1000 merengebied bij Servance ook wel klein Zweden genoemd. Daarnaast is een bezoek aan de markt en foodhal in Vesoul de moeite waard evenals de Citadel in Besancon, de sculptures Ile Art in Marlans of een brocante in de omgeving.
Je overnacht in B&B Colombotte o.b.v. volpension. ’s Morgens staat het ontbijt klaar evenals een lekkere lunch in het middaguur. Tim verzorgt samen met Mirjam iedere avond om 19.30 een heerlijk 3 gangendiner die bij mooi weer buiten wordt geserveerd.
Prijs cursus, inclusief overnachtingen en volpension (excl. drankjes) per persoon:
Standaardkamer o.b.v 2 personen en gedeeld sanitair 570,00 p.p.
Comfortkamer o.b.v . 2 personen met eigen sanitair 625,00 p.p.
Standaardkamer 1 persoon en gedeeld op aanvraag 610,00 p.p.

info@methartenzielcentrum.nl – 0651071122 – methartenzielcentrum.nl