La Tourelle - Colombotte

Geocaching

geocaching

Geocaching in de buurt van Colombotte

Zoek de verborgen schatten

geocaching frankrijkGeocoaching is een zoektocht naar een verborgen schat. Iemand verstopt een waterdichte doos op een bijzondere plaats, meestal in de natuur. In de doos zit een logboek. Ook zitten er eventueel een aantal leuke voorwerpen in om te ruilen en soms een wegwerpcamera.
Klik hier voor uitleg van Geocaching d.m.v. een YouTube-filmpje met Nederlandse ondertiteling.

Met een GPS (al voor € 100.- verkrijgbaar) bepaal je de precieze coördinaten van de schuilplaats, die je vervolgens publiceert op de Geocache-website www.geocaching.com. Anderen lezen die coördinaten en kunnen op zoek gaan naar de Cache (‘schat’).Vervolgens leggen ze hun bezoek op de speciale cache-pagina vast om hun bezoek kenbaar te maken.

Op deze site geocaching.com vind je geocaches over de hele wereld en hier zie je waar bij ons in de buurt geocaches zijn verborgen.

We hebben gedetailleerde stafkaarten voor je klaar liggen. Zo kun je tijdens het wandelen of fietsen op zoek naar verborgen schatten in de verrassend mooie omgeving van Colombotte. Na afloop kun je aan de Table d’Hôtes je avonturen delen met de andere gasten

Contact

Chambres d’Hôtes / B&B
La Tourelle
Mirjam en Tim
8 Rue Haute 
70240 Colombotte
Frankrijk

info@colombotte.nl
+33 3 84 78 77 60
+33 6 88 29 34 05

nr. kvk/Siret
490 597 390 00015

Privacy-verklaring

Locatie en route

Heerlijk verblijf tijdens Trois Ballons fietsweekend Beoordeling van La Tourelle vandaag beoordeeld door Sander A. Mirjam en Tim ontvangen jaarlijks rondom de cyclosportive ‘Trois Ballons’, die

Lees verder »

Copyright 2018 la Tourelle Colombotte