La Tourelle - Colombotte

Huis kopen of een B&B beginnen in Frankrijk

Een huis kopen in Frankrijk?

Zelf een B&B beginnen?

We hebben al voor meerdere mensen een leuk huis in de Haute-Saône, Frankrijk gevonden.

Daarbij hebben we hen ook begeleid in contact met de bank, de notaris en de DDE (de Franse dienst ‘bouw en wonen’) en geholpen met de aanvraag van vergunningen etc.

Als je bij ons logeert tijdens je zoektocht geven we graag praktische tips omtrent aankoop, verbouwingen en vergunningen. Ook kun je ons, tegen een redelijke vergoeding, een zoekopdracht geven.

Wil je een Chambres d’hôtes kopen in Frankrijk? lees dan snel verder, dit is een unieke kans!

Zelf een B&B in Frankrijk beginnen?

groepsaccommodatie frankrijk
Chambres d'hôtes La Tourelle
in Colombotte, Frankrijk

Wellicht is hier je kans! Onze B&B Chambres d’Hôtes La Tourelle, is op termijn over te nemen. De uitgelezen kans om het roer om te gooien en een nieuw bestaan op te bouwen in Frankrijk.
Een mooi avontuur, met de zekerheid dat het gaat lukken, want je stapt in een gespreid bedje!

La Tourelle bestaat inmiddels al weer 17 jaar en vanaf het begin zeer succesvol. We ontvangen hoofdzakelijk gasten uit Nederland en België, maar de laatste jaren komen er ook steeds meer andere nationaliteiten over de vloer. 

Door de samenwerking met Airb&b krijgen steeds vaker familie en vrienden groepen over de vloer uit Frankrijk, Duitsland en Zwitserland

Mirjam, bed en Breakfast La Tourelle, Frankrijk
Tim van Vooren, Bed en Breakfast la Tourelle , Colombotte

Mogelijkheden te over

Door de gunstige ligging kunnen we een lang seizoen draaien.
Wij zelf hebben er voor gekozen om vanaf eind oktober tot pasen de deuren te sluiten om op reis te gaan. Hier liggen dus nog mogelijkheden om het seizoen te verlengen, ieder jaar zijn er aanvragen van groepen voor kerst en oud en nieuw.

We zijn er nooit aan toe gekomen om iets met het bos op de heuvel achter het huis te doen. Ook hier liggen mogelijkheden om uit te breiden, met bijvoorbeeld boomhutten of andere ludieke onderkomens. Misschien vlonders voor tenten?

Tevens geeft de vergunning ruimte voor het openen van een zomerterras, in combinatie met bijvoorbeeld exposities of muziekoptredens kun je hiermee een leuke tak aan het bedrijf toevoegen.

Waarom verkopen?

Waarom verkopen als je zo lekker draait vraag je je misschien af. Na 15 jaar begint het toch weer te kriebelen en is het voor tijd voor een nieuwe uitdaging, Zuid Europa of wellicht naar Zuid- Amerika, we zijn er nog niet uit, maar we willen wel weer verder trekken.

Meer weten?

Als je interesse hebt om ons mooie bedrijf over te nemen, neem dan contact op. We kunnen helpen met de voorbereiding van je vertrek uit Nederland of België. Verder kunnen we je begeleiden met het aanvragen van een credit bij de bank, een aantrekkelijke verkoopconstructie aanbieden en helpen met andere zaken die deze stap met zich mee zullen brengen.
Misschien wil je eerst eens een weekje meedraaien en de kneepjes van het vak leren? ook dat kan.

Er is letterlijk en figuurlijk alle ruimte om je eigen draai aan La Tourelle te geven…

Mirjam & Tim

Contact

Chambres d’Hôtes / B&B
La Tourelle
Mirjam en Tim
8 Rue Haute 
70240 Colombotte
Frankrijk

info@colombotte.nl
+33 3 84 78 77 60
+33 6 88 29 34 05

nr. kvk/Siret
490 597 390 00015

Privacy-verklaring

Locatie en route

Heerlijk verblijf tijdens Trois Ballons fietsweekend Beoordeling van La Tourelle vandaag beoordeeld door Sander A. Mirjam en Tim ontvangen jaarlijks rondom de cyclosportive ‘Trois Ballons’, die

Lees verder »

Copyright 2018 la Tourelle Colombotte